MKB mobiel

Simkaart zakelijk mobiel

Voordelen zakelijk MKB mobiel

  • Meer keuzevrijheid
  • Grotere bundels
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

MKB mobiele telefonie

Met MKB Mobiel kunt u altijd en overal onbezorgd mobiel zaken doen in Nederland en in de EU, met de kwaliteit en snelheid die u gewend bent. Smartphone abonnementen, speciaal voor het MKB, dus.

MKB Mobiel biedt veel flexibiliteit en heeft aantrekkelijke uitbreidingsmogelijkheden. Wij bieden grote databundels en onbeperkt bellen & sms, waarmee u onverwachte kosten voorkomt. Belt u te weinig om te kiezen voor een onbeperkte belbundel, dan kunt u dezelfde databundel afnemen met 150 minuten en 150 sms. Uiteraard kunt u de abonnementen van MKB Mobiel in de hele EU net zo gebruiken als in Nederland. Daarnaast kunt u uw abonnement uitbreiden met roaming voordeelopties voor buiten de EU, waarmee u alleen betaalt in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruik heeft. Neem eenvoudig extra SIM-kaarten af om mobiel 4G te kunnen internetten met laptops, tablets en andere apparaten met een SIM-kaartingang. Tegoeden voor bellen en dataverbruik gelden op bedrijfsniveau waarbij dezelfde abonnementen onderling data en belminuten kunnen delen. Wel zo gemakkelijk voor uw organisatie.

  • Flexibel
  • Aantrekkelijke tarieven buitenland
  • Onderling tegoeden delen
MKB mobiele telefonie

Ontvang gratis de MKB Mobiel brochure

[estimation_form form_id="10"]
Brochure MKB mobiel
MKB mobiel abonnement

MKB mobiel abonnement

Kies binnen MKB Mobiel uit een van de 7 databundels, waarop ofwel 150 min + 150 sms, ofwel onbeperkt min/sms beschikbaar zijn.

Deel data en minuten onderling met collega’s

Alle abonnementen met dezelfde databundel (1GB, 2GB, 10GB, 20GB, 50GB, 100GB) delen hun data. Ook als het ene abonnement 150 minuten heeft en het andere abonnement onbeperkt minuten. Dit geldt voor de MB’s in Nederland en in de EU. Voor het 100GB abonnement geldt dit, naast Nederland en de EU, ook in Canada en de VS.

Alle abonnementen met 150 min + 150 sms en dezelfde databundel (1GB, 2GB, 10GB, 20GB, 50GB, 100GB) delen hun minuten. Dit geldt voor de minuten in Nederland en in de EU. Voor het 100GB abonnement geldt dit, naast Nederland en de EU, ook in Canada en de VS. Tip: doe je veel zaken met de VS en Canada? Kies voor de 100GB databundel!

Bij het opmaken van de factuur wordt voor alle abonnementen de balans opgemaakt. Wanneer iemand meer dan zijn bundel verbruikt heeft, worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht zolang het totaal tegoed niet wordt overschreden. Resterende tegoeden worden niet meegenomen naar een volgende maand.

Kies uw belbundel

Kies binnen MKB Mobiel uit een van de 2 belbundels.

150 min/sms bellen
150 minuten/sms
Onbeperkt bellen

Onbeperkt bellen/sms

Kies uw databundel

Kies binnen MKB Mobiel uit een van de 6 databundels.

MKB Mobiel 1GB
Mobiel 1 GB
MKB Mobiel 2GB

Mobiel 2 GB

MKB Mobiel 10GB

Mobiel 10 GB

MKB Mobiel 20GB
Mobiel 20 GB
MKB Mobiel 50GB
Mobiel 50 GB
MKB Mobiel 100GB
Mobiel 100 GB

Supersnel mobiel internet met 4G

Met alle abonnementen en datasims kunt u gebruik maken van supersnel mobiel internet via 4G met gemiddelde download snelheden van 20 Mbit/s (en gemiddelde upload snelheden van 10 Mbit/s). Supersnel zakelijk internet voor je mobiel, dus.

WIFI HotSpots

U kunt in Nederland gratis gebruikmaken van een miljoen WIFI HotSpots van KPN. Op die manier bieden wij u maximale mobiele bereikbaarheid, ook wanneer u geen gebruik kunt of wilt maken van het mobiele telefonie netwerk.

Vast-Mobiel

Wanneer u MKB Mobiel combineert met Vast-Mobiel wordt uw mobiele aansluiting geïntegreerd met uw telefooncentrale. Ideaal voor kantoormedewerkers of telefonistes. Of laat uw service-engineers professioneel bellen met uw zakelijke servicenummer via hun smartphone. Lagarde Groep is specialist in vast-mobiel koppelingen en adviseert u vrijblijvend.

MKB mobiel - internet
Grip op mobiel

Grip op MKB mobiel

Grip op uw organisatie is belangrijk. Ook in het MKB. Kies daarom voor MKB Mobiel en krijg grip op uw mobiele (data)verbruik. Bij 80% en 100% verbruik van het groepstegoed ontvangt u een waarschuwing op een naar wens op te geven e-mailadres. Daarnaast ontvangt u een waarschuwing per SMS bij 50%, 80% en 100% van het individuele tegoed. Op de Data SIM zit geen notificatie aangezien hier ook geen internettegoed op zit, maar deze gebruik maakt van het tegoed van het bijbehorende abonnement.

Voordelig mobiel bellen en internetten in het buitenland

Alle MKB Mobiel abonnementen zijn binnen de EU net zo te gebruiken als in Nederland. Voor het 100GB abonnement geldt dit ook in Canada en de VS. Op de MKB Mobiel abonnementen zijn de voorwaarden van Roam like Home van toepassing.

Voordelig mobiel bellen naar het buitenland

Met de abonnementen waar onbeperkt bellen en SMS’en in is opgenomen belt en SMS’t u onbeperkt vanuit Nederland naar EU nummers zonder extra kosten. Voor het 100GB abonnement geldt dit ook in Canada en de VS.
Bij alle overige abonnementen kunt u gebruik maken van gratis te activeren voordeeloptie voor bellen vanuit Nederland naar Europese nummers. Ook is er een voordeeloptie voor bellen naar bestemmingen buiten de EU. Het mooie is dat u alleen betaalt in de maanden dat u daadwerkelijk naar het buitenland hebt gebeld.

Voordelig mobiel internetten buiten de EU

Voor voordelig gebruik buiten de EU kunt u gebruik maken van de voordeelopties. Het mooie is dat u deze alleen betaalt als u in het buitenland daadwerkelijk gebruikmaakt van mobiel internet.

 

 

Bellen en internet voor het buitenland

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.