Vast op mobiel

Vast mobiel integratie

Combineer de kracht van de cloud met mobiele telefonie. Waar kom je dan uit? Bij vast-mobiel integratie. Een oplossing die zowel telecommunicatie als ICT-gerelateerd is en daarom perfect past binnen het portfolio van Lagarde Groep.

We beloven u dat met vast-mobiel integratie (VaMo) het werken voor u en uw collega’s een stuk aangenamer wordt!

Wat is vast-mobiel integratie?

Met vast mobiel integratie, of VaMo, integreert u uw mobiele telefonie met uw telefooncentrale. Dit betekent dat uw mobiel onderdeel is geworden van uw telefooncentrale. Waarom is dit handig?

Met vast op mobiel beschikt u over dezelfde functionaliteit op uw mobiel als op uw vaste toestel. Denk bijvoorbeeld aan de wachtrijfunctie, doorverbinden of het toevoegen van een gesprek. VaMo is voor ieder type mobiel in te richten.

beschikbaarheid inzichtelijk

Verkort nummer voor intern

Bereikbaar op vast en mobiel

Los te koppelen voor privé gebruik

Uitgebreide functionaliteiten

VAMO is beschikbaar voor op ieder toestel

Vast nummer op mobiel

Bent u overtuigd van de voordelen van vast op mobiel? Hoe zit het met de telefoonnummers waarop u bereikbaar bent?

Het is niet wenselijk om op meerdere nummers bereikbaar te zijn. Uw zakenrelaties weten dan niet hoe zij u moeten bereiken. Met vast op mobiel bent u met uw vaste nummer op uw mobiel bereikbaar. U bepaalt zelf met welk toestel (vast of mobiel) u uw telefoongesprekken voert. Wel zo makkelijk!

Voor intern gebruik kan worden ingericht dat iedere medewerker zijn eigen ‘korte vaste nummer’ heeft. Bijvoorbeeld de nummers 101 t/m 999.

.

Combineer de kracht van ICT en telefonie

Vast-mobiel integratie raakt zowel ICT als telefonie. Door de kracht van beide werelden te combineren komt u tot een mooie oplossing waarvan wij zeker weten dat u efficiënter gaat werken.

En omdat het twee werelden zijn waar wij veel ervaring mee hebben, zult u begrijpen dat wij heel enthousiast worden van deze oplossing!

Partners & certificeringen

Wilt u de mobiele telefonie binnen uw organisatie eens goed onder handen nemen? Het onderdeel laten maken van uw totale communicatie? Dan bent u bij Lagarde Groep aan het juiste adres.

Waarom? Al sinds 1991 helpen we organisaties met hun wensen op het gebied van telefonie. Ja, óók vaste telefonie. Maar ook zeker met mobiele telefonie. Handig: één aanspreekpunt voor de totale telefonie omgeving.

KPN logo
logo t-mobile wit
logo t-mobile wit
logo t-mobile wit

"Goede contacten"

Goede contacten, zowel met de mensen van de verkoop, planning, het bedrijfsbureau en de uitvoering.

Hugo Varseveld
VandeGrijp

"Hoog kennisniveau"

Serviceteam is goed op de hoogte van onze specifieke oplossingen per gebruiker, software en vestiging.

Ben Schut
HIH Engineering

Ontvang een vrijblijvend aanbod

Druk op de button en vul uw gegevens in. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvend aanbod voor uw zakelijke mobiele telefonie.