Beheer en beveiliging op afstand

Mobile device management

Al die devices, zowel zakelijk als privé, hoe zorgt u ervoor dat u dit goed beheert? Maak kennis met Mobile Device Management!

De oplossing voor groeiend aantal devices

Het gebruik van mobiele apparaten is de afgelopen jaren explosief gestegen. Tablets, Smartphones, maar ook bijvoorbeeld smartwatches. Hoe houdt u grip op al deze devices binnen uw organisatie?

Ook zien we steeds meer digitale aanvallen en data die op straat komt te liggen. Extra gevaarlijk natuurlijk met veel onbeheerde en onbeveiligde devices.

Herkent u bovenstaande problemen? Dan gaat Mobile Device Management uw leven een stuk aangenamer maken!

Uitleggen MDM op scherm

Beheren van devices

Mobile Device Management (MDM) is een oplossing die u controle geeft over de mobiele toestellen binnen uw bedrijf. Denk aan tablets en smartphones. U beheert deze centraal en kan daardoor bijv. op afstand updaten en de apparatuur en gegevens beveiligen. Zowel zakelijke devices als privé apparaten! Dus of een werknemer nou een device van de zaak ontvangt óf zijn/haar eigen gebruikt, dat maakt niet uit.

Mobile Application Management – MAM

Naast MDM ondersteunen we ook met MAM. Eenvoudig gezegd: het apparaat zelf kan wel up-to-date en goed beveiligd zijn, maar geldt dat ook voor de applicaties die erop staan? Met MAM beheert u deze eveneens vanuit één centrale omgeving.

.

Mobile Application Management
MDM security

Security

Mogelijk had u het al opgemaakt uit bovenstaande tekst: MDM en MAM zijn vooral een security oplossing. Hoe fijn is het dat u op afstand updates kan pushen zodat op deze manier device én applicaties optimaal beveiligd zijn.

Ook beheert u toegang: wie kan waar bij?

En gaat er iets mis? Raakt een smartphone kwijt? Dan wist u eenvoudig de rechten en data van en op dit device. MDM is, zeker voor organisaties met meerdere werknemers, bijna een must als het gaat om digitale beveiliging!

Meer weten over hoe MDM werkt en er in de praktijk uitziet? Neem contact met ons op en wij laten het graag, geheel vrijblijvend, aan u zien.

Partners & certificeringen

“We gaan voor kwaliteit!” We horen u al denken: dat zou ik ook zeggen.

Hoe we het aan u bewijzen? Door samen te werken met gerenommeerde namen. We zijn partner van KPN en Odido en hebben meerdere certificeringen als het gaat om (mobiele) telefonie. Dit alles om u een kwalitatieve oplossing op maat te bieden.

KPN logo
logo t-mobile wit
logo t-mobile wit
logo t-mobile wit

Wat klanten over ons zeggen

"Goede contacten"

Goede contacten, zowel met de mensen van de verkoop, planning, het bedrijfsbureau en de uitvoering.

Hugo Varseveld
VandeGrijp

"Hoog kennisniveau"

Serviceteam is goed op de hoogte van onze specifieke oplossingen per gebruiker, software en vestiging.

Ben Schut
HIH Engineering

Ontvang een vrijblijvend aanbod

Druk op de button en vul uw gegevens in. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvend aanbod voor uw zakelijke mobiele telefonie.