Onze samenwerkingen

Partners en certificeringen

 

Mobiele providers

We zijn partner van KPN en T-Mobile en hebben meerdere certificeringen als het gaat om (mobiele) telefonie.

Dit alles om u een kwalitatieve oplossing op maat te bieden!

Landelijke dekking

Hoge kwaliteit

Goede prijs

KPN logo

KPN mobiel

KPN is een provider waarmee u gegarandeerd bent van een landelijk dekkend netwerk en waar u mooie zakelijk mobiele abonnementen vindt voor grote en kleine bedrijven.

 • Mobiel bellen en data op het snelste 5G-netwerk van Nederland
 • Van 1 tot 100.000 aansluitingen

Odido

Sinds enkele jaren is Lagarde Groep ook partner van Odido. Vooral op het gebied van mobiele telefonie heeft Odido de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt. Een mooie naam om te mogen noemen in ons portfolio!

 • Meest bekroonde mobiele netwerk
 • Flexibele abonnementen
Logo T-mobile paars
Mitel logo

Mitel

Mitel is wereldwijd bekend als leverancier van communicatieoplossingen. Bij Lagarde Groep hebben we meerdere specialistische engineers die beschikken over een Mitel certificering. Waarom is dit interessant voor mobiele telefonie? Omdat met behulp van Mitel mobiele telefonie perfect geïntegreerd kan worden met de totale telefonie omgeving.

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bovenstaande providers/leveranciers? Of heeft u een andere provider/leverancier voor ogen waarmee u uw communicatie oplossingen wil realiseren? Ook dat is mogelijk!

  Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

  Ontvang een vrijblijvend aanbod

  Druk op de button en vul uw gegevens in. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvend aanbod voor uw zakelijke mobiele telefonie.