Mobiel abonnement

Zakelijk mobiel

Zakelijke mobiele abonnementen zijn de beste manier om in contact te blijven met uw medewerkers en klanten. U kunt onbeperkt bellen (binnen en buiten NL), maakt gebruik van het beste telefonie netwerk, geen aansluitkosten en voordelige abonnement kosten.

Zakelijk mobiele abonnementen

Op zoek naar zakelijke abonnementen voor de mobiele telefonie binnen uw organisatie? Lagarde Groep helpt u hier graag bij. We kunnen immers al putten uit meer dan 30 jaar ervaring en hebben met KPN en Odido gerenommeerde partners.

Dus de standaard voordelen, dat zit wel goed!

Geen aansluitkosten

Mooi voordelig overstappen

Voordeligste abonnement

We vergelijken en kijken naar uw wens

Grenzeloos bellen

Binnen- en buiten NL bereik

Gezamenlijke bundel

Voor uw gehele organisatie

Beste netwerk(en)

Met behulp van onze partners

En nog veel meer

We informeren u graag

Maar met Lagarde Groep profiteert u van een uniek (extra) voordeel. Omdat wij óók gespecialiseerd zijn in vaste telefonie en IT kunnen wij u voorzien van een mooie totaaloplossing. Waarbij het één met het ander integreert en u beschikt over extra functionaliteit. Daarom zien we onszelf ook niet als een abonnementverkoper (een doorgeefluik), maar als een vaste partner voor uw telefonie.

Online samenwerken

Telefoon met abonnement

Zoekt u een zakelijke oplossing voor mobiele telefonie? Met toestellen? Dan tonen wij graag de mogelijkheden aan u. Ga voor de nieuwste Apple iPhone of Samsung telefoon en kies in overleg het abonnement dat bij u en uw medewerkers/collega’s past. Liever niet de nieuwste iPhone of Samsung? Maar een ander toestel? Ook dit is mogelijk! Wij informeren u graag vrijblijvend.

Sim Only

Wij bieden verschillende zakelijke sim only abonnementen aan. Zijn uw medewerkers/collega’s geen fanatieke dataverbruikers? Dan is een basis abonnement al snel voldoende. Willen uw medewerkers wat ruimer in de data zitten? Dan adviseren wij een uitgebreid abonnement. Voor de echte dataverbruikers bieden we het onbeperkte data abonnement! Kortom, voor ieder wat wils.

sim-only
LGB z6f6702 reportage team LR 76

Zakelijk telefoon abonnement vergelijken

Zoveel aanbieders, en wat is nu de beste? Prijs is daar één element van. En we kunnen eerlijk zijn: we zijn niet de goedkoopste (ook niet de duurste overigens 😉). Hoe komt dit? Omdat we het breder zien: we kijken naar de totale communicatie oplossing. Hoe past het binnen uw totale telefonie?

Vanzelfsprekend kijken we naar de beste provider en aanbieding voor u. Dat is onderdeel van onze dienstverlening.

Wij vergelijken de volgende zaken voor u:

 • Kosten per belminuut.
 • Bellen in het buitenland.
 • Datakosten per MB.
 • Bulk acties (korting bij meerdere abonnementen).

Waarom Lagarde Groep

Naast dat u profiteert van een compleet en voordelig abonnement, profiteert u ook van Lagarde Groep als uw service provider! De reden dat klanten voor ons kiezen? We sommen een aantal voordelen voor u op!

Zelf kiezen

Kies zelf uw databundel, waar wij u uiteraard over informeren.

0

Flexibel

U schakelt op ieder gewenst moment eenvoudig op en af.

24/7 support

Onze servicedesk staat bij u eventuele vragen altijd voor u klaar!

ESIM

Wat is eSIM

ESIM staat voor “embedded Sim” en is de digitale variant van de fysieke simkaart. Een eSIM is een kleine chip die standaard in de telefoon zit. Via de eSIM worden gegevens op afstand gedownload bij de provider om het abonnement te activeren. Eenvoudig en snel!

 

Wat zijn de voordelen van eSIM?

Door gebruik te maken van een eSIM profiteert u als ondernemer van de volgende voordelen:

 • U heeft de mogelijkheid twee abonnementen op één toestel te gebruiken.
 • Een eSIM kan niet beschadigen of verloren worden, in tegenstelling tot de fysieke simkaart.
 • Snellere service, bijvoorbeeld het afsluiten of wijzigen van uw abonnement.
iStock 532050764 26
Bellen via WiFi

VoWiFi – mobiel bellen via WiFi

Herkent u dat? Een zo goed geïsoleerde omgeving wat ten koste gaat van uw verbinding? Uw toestel kan moeilijk een verbinding tot stand brengen met het netwerk van de provider. De oplossing? Bellen via WiFi, ook wel bekend als VoWiFi (Voice over WiFi).

Dankzij de techniek van Odido schakelt een telefoon automatisch over naar een beschikbaar WiFi-netwerk wanneer het netwerksignaal te zwak is om een telefoongesprek te voeren. Het mooie van deze oplossing is dat dit automatisch gebeurt en dat u er niks van merkt. Uw toestel schakelt, wanneer het beschikt over 4G bellen en VoWiFi automatisch tussen deze twee toegangsnetwerken.

Totale telefonie oplossing

Zoals gezegd wordt mobiele telefonie pas echt krachtig in combinatie met uw totale telefonie omgeving. Geloof ons, u gaat gelukkig worden de extra mogelijkheden die hierdoor ontstaan, zoals:

 • Op mobiel gebeld worden via uw vaste nummer
 • Uitbellen via mobiel met uw vaste nummer
 • Inzicht in statussen van collega’s
 • Altijd en overal bereikbaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter. Wij nemen graag contact met u op om een vrijblijvende demo te plannen.

Klantteam

Partners & certificeringen

Wilt u de mobiele telefonie binnen uw organisatie eens goed onder handen nemen? Het onderdeel laten maken van uw totale communicatie? Dan bent u bij Lagarde Groep aan het juiste adres.

Waarom? Al sinds 1991 helpen we organisaties met hun wensen op het gebied van telefonie. Ja, óók vaste telefonie. Maar ook zeker met mobiele telefonie. Handig: één aanspreekpunt voor de totale telefonie omgeving.

KPN logo
logo t-mobile wit
logo t-mobile wit
logo t-mobile wit

"Goede contacten"

Goede contacten, zowel met de mensen van de verkoop, planning, het bedrijfsbureau en de uitvoering.

Hugo Varseveld
VandeGrijp

"Hoog kennisniveau"

Serviceteam is goed op de hoogte van onze specifieke oplossingen per gebruiker, software en vestiging.

Ben Schut
HIH Engineering

Ontvang een vrijblijvend aanbod

Druk op de button en vul uw gegevens in. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvend aanbod voor uw zakelijke mobiele telefonie.