Zakelijk sim only

Kies het abonnement dat bij u past

 • Met of zonder mobiel
 • 1 of 2 jaar
 • Voor in NL, de EU en daarbuiten
 • Kleine en grote databundels
 • Vanaf 5 gebruikers

Zakelijk mobiel abonnement

Kies voor het abonnement wat het beste bij u past. Korte of lange looptijd? Weinig of veel GB’s? U heeft het voor het zeggen! Ook stuurt u tussentijds eenvoudig bij, zeer flexibel! Laat u informeren op deze pagina en kies voor de oplossing die bij u past.

U bent aangesloten op het snelste mobiele netwerk van Nederland. 

U bent flexibel en past uw abonnement naar eigen wens aan.

Overal in Nederland bent u bereikbaar. Waar en wanneer dan ook.

Zakelijk sim only abonnement

Wij bieden verschillende zakelijke sim only abonnementen aan. Zijn uw medewerkers/collega's geen fanatieke dataverbruikers? Dan is een basis abonnement al snel voldoende. Willen uw medewerkers wat ruimer in de data zitten? Dan adviseren wij een uitgebreid abonnement. Voor de echte dataverbruikers bieden we het onbeperkte data abonnement, momenteel de meest gekozen optie!

Wij bieden abonnementen vanaf 5 gebruikers.

 

Zakelijk sim only onbeperkte data

Het meest gekozen abonnement is ‘onbeperkt’. Logisch, hiermee heeft u het grootst mogelijke aantal GB’s te besteden aan data. Binnen de hele EU! De meeste ondernemers willen zo min mogelijk omkijken naar abonnementen en kiezen daarom voor het onbeperkte abonnement: medewerkers zijn op ieder moment bereikbaar.

Zakelijk mobiel abonnement met smartphone
Zakelijk mobiel abonnement met smartphone

Zakelijk sim only vergelijken

Zoekt u een zakelijk sim only abonnement? Dan wilt u geen verkeerde keuze maken. Daarom is het belangrijk de zakelijke sim only oplossingen te vergelijken: verschillende aanbieders met bijbehorende voordelen.

Om u als ondernemer daarin te ontzorgen, maken wij een vergelijking tussen de beste zakelijke sim only aanbieders. Vanuit onze expertise weten wij exact welke voordelen de verschillende aanbieders hebben. En bieden wij het abonnement aan wat het beste bij u past.

Voor de beste vergelijking, vragen we u om een factuur van uw huidige zakelijke telefonie abonnementen. Wij maken vervolgens een vergelijking op basis van uw huidige verbruik en abonnementskosten.

Wij vergelijken de volgende zaken voor u:

 • Kosten per belminuut.
 • Bellen in het buitenland.
 • Data kosten per MB.
 • Bulk acties (korting bij meerdere abonnementen).

Zakelijk sim only Odido

Lagarde Groep biedt Sim Only abonnementen van Odido aan. De reden? Het beste mobiele netwerk van Nederland! Niet alleen profiteert u van een optimale verbinding, ook zijn de prijzen voordelig en kunt u rekenen op perfecte service. De kracht van Odido en Lagarde Groep gecombineerd!

Zakelijk sim only KPN

Toch liever een andere aanbieder van Sim Only abonnementen? Lagarde Groep biedt ook oplossingen van onder andere KPN. Benieuwd naar deze andere mogelijkheden? Bezoek dan onze website voor KPN abonnementen.

Tevreden klanten

Een greep uit de reviews van tevreden opdrachtgevers van Lagarde Groep.

pharmacy 23

Mijn abonnement was afgelopen en ik heb een passend aanbod gekregen voor een nieuw verbeterd abonnement, alsmede voor vervanging van mijn (antieke) telefoon.

Deskundig advies ontvangen en vriendelijk behandeld.

Ben

Arti Vocaal

pharmacy 23
Een partij die voor ons een mooie oplossing gecreëerd heeft, en ze zijn met goed advies en deskundige medewerkers een fijne partner om mee samen te werken.
Adriaan

Groan Mengvoederstoffen

Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u aanvullende informatie. Is hiermee uw vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik mijn zakelijke sim only abonnement vergelijken?

Sim only zakelijk vergelijkenZoekt u een zakelijk sim only abonnement? Dan wilt u geen verkeerde keuze maken. Daarom is het belangrijk de zakelijke sim only oplossingen te vergelijken: verschillende aanbieders met bijbehorende voordelen.

Om u als ondernemer daarin te ontzorgen, maken wij een vergelijking tussen de beste zakelijke sim only aanbieders. Vanuit onze expertise weten wij exact welke voordelen de verschillende aanbieders hebben. En bieden wij het abonnement aan wat het beste bij u past.

Voor de beste vergelijking, vragen we u om een factuur van uw huidige zakelijke telefonie abonnementen. Wij maken vervolgens een vergelijking op basis van uw huidige verbruik en abonnementskosten.

Wij vergelijken de volgende zaken voor u:

 • Kosten per belminuut
 • Bellen in het buitenland
 • Data kosten per MB
 • Bulk acties (korting bij meerdere abonnementen)

Wat zijn de voordelen van een zakelijk mobiel abonnement?

Als u een zakelijk mobiel abonnement afsluit, profiteert u van veel voordelen. Op ieder gewenst moment wordt u vakkundig geholpen door onze klantenservice. Ook is de BTW aftrekbaar en beheert u alle abonnementen eenvoudig in één account. Daarnaast delen medewerkers de belminuten en databundel met elkaar.

Voordelen zakelijk mobiel:

 • 24/7 klantenservice.
 • BTW aftrekbaar.
 • Eenvoudig beheer middels één account.
 • Delen van abonnementsbundels.

Hoe krijg ik inzicht in verbruik?

Is het nodig om bij te schalen? Dan heeft u inzicht nodig in het gebruik van uw medewerkers. Zo kunt u een afweging maken welk abonnement het beste past.

Bij de sim only abonnementen die wij afsluiten, houdt u in een eenvoudig dashboard exact bij wat er per medewerker aan data en belminuten wordt verbruikt. 

De abonnementen zijn heel flexibel aan te passen naar het verbruik van uw medewerker. Als u merkt dat er meer wordt verbruikt dan er in het abonnement zit, schaalt u eenvoudig de bundel op.

Het is niet alleen mogelijk om naar boven aan te passen, mocht er minder gebruikt worden dan in het abonnement is opgenomen, dan past u het abonnement naar beneden aan. 

Door de inzichten die het dashboard u geeft, ziet u wat de grootverbruikers binnen uw organisatie zijn. Op basis daarvan kunt u actie ondernemen om het gebruik naar beneden aan te passen.

Partners & certificeringen

Wilt u de mobiele telefonie binnen uw organisatie eens goed onder handen nemen? Het onderdeel laten maken van uw totale communicatie? Dan bent u bij Lagarde Groep aan het juiste adres.

Waarom? Al sinds 1991 helpen we organisaties met hun wensen op het gebied van telefonie. Ja, óók vaste telefonie. Maar ook zeker met mobiele telefonie. Handig: één aanspreekpunt voor de totale telefonie omgeving.

KPN logo
logo t-mobile wit
logo t-mobile wit
logo t-mobile wit

"Goede contacten"

Goede contacten, zowel met de mensen van de verkoop, planning, het bedrijfsbureau en de uitvoering.

Hugo Varseveld
VandeGrijp

"Hoog kennisniveau"

Serviceteam is goed op de hoogte van onze specifieke oplossingen per gebruiker, software en vestiging.

Ben Schut
HIH Engineering

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.