Bel me terug!

Zakelijk sim only

Voordelen zakelijk Sim only

 • Looptijd vanaf 1 maand
 • Inclusief 4G netwerk
 • Betrouwbaar kwaliteitsnetwerk
 • Unieke maatwerk oplossing
 • Realtime verbruiksinzicht in dashboard
 • Keuze uit meerdere aanbieders

Sim only zakelijk vergelijken

Zoekt u een zakelijk sim only abonnement? Dan wilt u geen verkeerde keuze maken. Daarom is het belangrijk de zakelijke sim only oplossingen te vergelijken: verschillende aanbieders met bijbehorende voordelen.

Om u als ondernemer daarin te ontzorgen, maken wij een vergelijking tussen de beste zakelijke sim only aanbieders. Vanuit onze expertise weten wij exact welke voordelen de verschillende aanbieders hebben. En bieden wij het abonnement aan wat het beste bij u past.

Voor de beste vergelijking, vragen we u om een factuur van uw huidige zakelijke telefonie abonnementen. Wij maken vervolgens een vergelijking op basis van uw huidige verbruik en abonnementskosten.

Wij vergelijken de volgende zaken voor u:

 • Kosten per belminuut
 • Bellen in het buitenland
 • Data kosten per MB
 • Bulk acties (korting bij meerdere abonnementen)
vergelijking maken van Sim Only abonnemenen
Bellen met een smartphone

Zakelijk mobiel

Als u een zakelijk mobiel abonnement afsluit, profiteert u van veel voordelen. Op ieder gewenst moment wordt u vakkundig geholpen door onze klantenservice. Ook is de BTW aftrekbaar en beheert u alle abonnementen eenvoudig in één account. Daarnaast delen medewerkers de belminuten en databundel met elkaar.

Voordelen zakelijk mobiel:

 • 24/7 klantenservice
 • BTW aftrekbaar
 • Eenvoudig beheer middels één account
 • Delen van abonnementsbundels

Zakelijk sim only abonnement

Elke ZZP’er, MKB’er en ondernemer heeft verschillende wensen als het gaat om een mobiele telefonie oplossing. De één wil alleen veel kunnen bellen, terwijl een ander een groot data abonnement nodig heeft om zijn klanten goed te kunnen bedienen.

We zien steeds vaker dat een klant kiest voor een zakelijk sim only abonnement. Het grootste voordeel van een zakelijk sim only abonnement is de prijs. Omdat je niet hoeft te betalen voor de bijgeleverde telefoon, betaal je een voordelig maandtarief.

Een sim only abonnement is met name ideaal wanneer u al beschikt over smartphones die zakelijk kunnen worden gebruikt. Zo kunt u een abonnement afsluiten met een grote databundel + veel belminuten, en toch een voordelig maandtarief hebben.

Zakelijk sim only abonnement
Dashboard zakelijk mobiel

Dashboard: inzicht in verbruik

Is het nodig om bij te schalen? Dan heeft u inzicht nodig in het gebruik van uw medewerkers. Zo kunt u een afweging maken welk abonnement het beste past.

Bij de sim only abonnementen die wij afsluiten, houdt u in een eenvoudig dashboard exact bij wat er per medewerker aan data en belminuten wordt verbruikt. 

De abonnementen zijn heel flexibel aan te passen naar het verbruik van uw medewerker. Als u merkt dat er meer wordt verbruikt dan er in het abonnement zit, schaalt u eenvoudig de bundel op.

Het is niet alleen mogelijk om naar boven aan te passen, mocht er minder gebruikt worden dan in het abonnement is opgenomen, dan past u het abonnement naar beneden aan. 

Door de inzichten die het dashboard u geeft, ziet u wat de grootverbruikers binnen uw organisatie zijn. Op basis daarvan kunt u actie ondernemen om het gebruik naar beneden aan te passen.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren